Lid worden

 ​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

lichaam.jpgWaarom zou je meer betalen voor je ziekenfonds?
Aansluiten bij LM kan voor amper 6,93 euro per maand of 83,16 euro per jaar. En je krijgt daar heel wat voor terug. Ontdek al onze voordelen en diensten​.

430 euro om gezond te leven​
Weg met het ziekenfonds. LM is een echt gezondheidsfonds. Wil je gezond leven? Dan krijg je een duwtje in de rug met terugbetalingen voor sportclubs, fitnessabonnementen, dieetadvies, vaccins, de psycholoogoordoppen op maat of rookstop.

​1.735 euro babyvoordelen​
200 euro geboortepremie, 360 euro cadeaubonnen, of 375 euro borstvoedingspremie? Gelukkig hoef je niet te kiezen tussen 1.735 euro aan geboortevoordelen​. Je kan ze allemaal krijgen. Er is nu zelfs een
terugbetaling voor de crèche.​

746 euro voordelen voor kinderen
Wist je dat LM 15 euro voor het lidgeld van de jeugdbeweging betaalt? Of dat er 35 euro is voor de sportclub van je kind? En er is nog een pak meer. Tel alles op en je kan tot 746 euro voordelen​ per kind krijgen.

Kinderopvang, anticonceptie, fec-o-test... bekijk de nieuwe voordelen​ voor 2018! 
Een handig overzicht van onze voordelen en diensten vind je ook in de nieuwe Voordelenkrant​. We sturen je graag een exemplaar op!
Hoe wil je aansluiten?
Je overstap is zo geregeld. En maak je geen zorgen, we regelen alles voor je met je huidige ziekenfonds. Kies voor de lage bijdrage, de snelle terugbetaling en de sterke voordelen. ​

​​lidworden1.pnglidworden2.pnglidworden3.png

​​