Skip to main content

Wij zijn echt met je gezondheid bezig

Welkom op de website van de Liberale Mutualiteit! LM biedt een uitstekende service voor al je terugbetalingen en uitkeringen binnen de ziekteverzekering. Daarnaast voorziet het ziekenfonds een uitgebreid aanbod van aanvullende voordelen en diensten. Zo hebben we tal van geboortevoordelen voor jou in petto, maar kun je ook terecht bij onze uitleendienst als je hulpmiddelen zoals krukken of een ziekenhuisbed nodig hebt. Is er nood aan thuiszorg? Dan helpen wij je graag verder. Wacht niet langer: surf verder op onze website en ontdek al onze voordelen en diensten.

Wens je meer informatie over je terugbetalingen? Schrijf je dan in op het e-Loket. Je kunt er ook blauwe kleefzegels, reisdocumenten en andere formulieren aanvragen. ​​​​​​
Word je opgenomen in het ziekenhuis? Hospitaal-Plus, de hospitalisatieverzekering van LM, verzekert de terugbetaling van je ziekenhuiskosten tegen een lage premie. Ook voor de factuur van mogelijke tandzorgen hoef je je geen zorgen te maken. LM staat je ook hier bij met haar tandverzekering, Denta Plus.

Maak ee​n keuze

Vooraleer je verdergaat op de website moet je een ziekenfonds kiezen. Deze keuze is nodig omdat de openingsuren van de kantoren, formulieren, terugbetalingen en andere diensten kunnen verschillen per ziekenfonds.

Deze pagina is niet beschikbaar in de taal van uw regio, gelieve een andere regio te kiezenx