Meer nieuws

Nieuws

Dolle zomervakantie dankzij Crejaksie

Ook al aan het wegdromen wanneer je aan de zomer denkt? Perfect! Crejaksie heeft namelijk een aanstekelijk plezant aanbod klaar voor de zomer van 2018!

Naar jaarlijkse gewoonte trekt Crejaksie ook deze zomer naar hun vaste stek in J-club De Panne, om het zand te voelen kriebelen tussen de tenen. In Vieuxville en Bohan zoeken ze het avontuur op samen met de drakenjagers of gaan ze langs bij een echte indianenstam. Ook de taalvakantie Frans staat samen met de paardrijvakantie zoals jaarlijkse gewoonte op het programma.

Personen met een beperking trekken naar De Panne voor een vakantie op maat. Italië wordt de zonbestemming voor de PMH-vakantie.

Er zijn ook enkele nieuwe, fantastische vakanties terug te vinden in het aanbod. Zo trekt Crejaksie deze zomer naar Oudenaarde voor een watersportvakantie, overnachten ze op de Alpacaboerderij in Lokeren en gaan ze op zoek naar avontuur op een prachtig, uniek domein in Affligem. 

Vlieg met Crejaksie de zomer in
Wat zouden je kinderen van een vliegvakantie naar Malaga denken? Liever zonnen in Italië? Of houden je kids van avontuur en gaan ze graag mee op adventurevakanties in het zuiden van Frankrijk of Albanya? Zit surfen hen in het bloed? Ook daar heeft Crejaksie de ideale vakantie voor! Voor elke vakantieliefhebber een waaier aan mogelijkheden.

Voor 9-12 jarigen biedt Crejaksie deze zomer een unieke buitenlandse vakantie aan! Dromen je kinderen om dofijnenverzorger te worden? Dat kan! Als kers op de taart mogen de deelnemers zelfs blijven overnachten in het dolfinarium!

Feel the summer vibes
Voelen jouw kinderen de zomerkriebels al? Boek vandaag nog voor een onvergetelijke zomervakantie.

Voor de snelle beslissers onder ons zijn er vroegboekkortingen tot 20 april 2018. Geniet bovendien als LM-lid van een extra korting daarbovenop.

Het volledige aanbod aan vakanties vind je via www.crejaksie.be.

Vakanties boordevol fun en sport
Als ouder is het vaak puzzelen om je kids en tieners tijdens de vakantieperiodes zinvol te entertainen. Sportievak biedt je de pasklare oplossing: een tof uitdagend sportkamp boordevol sfeer en met massa’s plezier. “Dikke leute”, “de max”, “keicool” en “'t was bèretof”, zijn de reacties die we telkens mogen horen.

Sportievak geniet erkenning van Sport Vlaanderen (Bloso) en organiseert jaarlijks ruim 100 kampen in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren van 3 tot 18+. Het gaat zowel om kampen met als zonder overnachting.

Sportievak, de juiste vakantiekeuze
Als ouders garanderen we jullie kwaliteitsvolle en leuke sportkampen of vakanties: * je kids krijgen dagelijks minimum vier uur sport onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers (bachelors of masters Lichamelijke Opvoeding, kleuterleid(st)ers, initiators en trainers); * sfeer en plezier zijn de troeven van de animatoren die jouw kind(eren) een hele week entertainen; * een volwassen, ervaren en gediplomeerd kampleider staat in voor het vlotte verloop van elke vakantie of kamp; * als ouder kies je de formule of de sport die het best bij jouw kinderen past; * de sportkampen en vakanties van Sportievak hanteren een betaalbare prijs. En bovendien krijg je er van LM West-Vlaanderen nog een extraatje bovenop. 

Waaier aan sport

Van paardrijden tot indoorskiën, van ropeskipping tot wakeboarden, van omnisport tot een wieler- of voetbalstage, … je kan het zo gek niet bedenken of Sportievak biedt het aan.

De deelnemende kinderen en jongeren proeven van hun favoriete sport, de gediplomeerde lesgevers leren hen de kneepjes van het sportvak en de animatoren zorgen voor leuke nevenactiviteiten.

Waarom nog twijfelen?

Laat je door ons sportief aanbod verleiden via www.sportievak.be. Online zoek je in ons aanbod makkelijk volgens sport, plaats, leeftijd of periode. Maak je keuze en schrijf meteen online in!

Meer info via info@sportievak.be of op 02 454 06 70.